Voor wie bij de gedachte aan witte zandstranden, prachtige natuur en kristalhelder water onmiddellijk wegdroomt is dit het ultieme vakantieoord.
 

Montego Bay, Ocho Rios en Negril hebben hetzelfde motto:

Alles mag, niets moet!

gallery/montego bay banner

Montego Bay & Falmouth

De meeste reizigers krijgen hun eerste blik op Montego Bay vanuit het raam van een vliegtuig. 

De tweede stad van Jamaica is in de volksmond bekend als MoBay en is gelegen aan de noordwestkust van het eiland. 
Christopher Columbus noemde het 'De Golf van goede weer' en hij moet genoten hebben van de achtergrond van de prachtige bergen, evenals de tropische kusten.
Montego Bay is een plek vol geschiedenis en legende, en biedt een heleboel interessante attracties, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt. 

gallery/negril banner
gallery/ocho rios banner

Negril & Lucea

Wat begon als een schuilplaats voor piraten en later hippies, bleek de ultieme chill plek te zijn: waar niets moet en alels mogelijk is!

Negril staat bekend als de "hoofdstad van Casual" met zijn prachtige 7 mile wit zandstrand: een 11 kilometer lang strand dat eindeloos lijkt. De prachtige rotsen en het kristal helder water zijn adembenemend.

Negril is gelegen aan de westkust van Jamaica en is de place to be voor de beroemde zonsondergang in Rick's Cafe. 

Ontspanning is de key: elke avond is er wel ergens een reggae beachparty. Geniet van het strand en al de activiteiten die ermee gepaard gaan. Name it and Negril will offer it.

Ocho Rios & Runaway Bay

Ocho Rios is het centrum van de natuurpracht van Jamaica: deze streek noemt men niet zomaar 'de bloemenregio'.

Columbus landde een paar mijl ten westen van "Ochie" en sindsdien is iedereen het erover eens dat de noordoostelijke kust van Jamaica een van de mooiste plekjes in het Caraïbisch gebied is.

Wat vroeger een slaperig vissersdorpje was, heeft nu een moderne cruiseschip pier en bruist altijd van mensen die een bezoek willen brengen aan de beroemde Dunn's River Falls en de dichtbegroeide Fern Gully. Kooplustigen kunnen rond de belastingvrije winkels en ambachtelijke markten kuieren.

noord- en westkust