Op je eentje een reis naar Jamaica voorbereiden is geen sinecure.

Daarom helpen wij u graag een handje. U kan kiezen uit korte en lange rondreizen.
Onze rondreizen zijn de aangewezen manier om Jamaica volledig te ontdekken.

Van volledig begeleide reizen tot fly & drive-reizen: voor elk wat wils!

reis ideeën

Jamaica culture

cool runnings

Leer de Jamaicaanse cultuur beter kennen. Tijdens deze rondreis ziet u het hele land, er is veel aandacht voor de prachtige natuur en de rust die Jamaica uitstraalt. U bezoekt enkele plantages en landhuizen en proeft van de vruchten die het land de Jamaicanen schenkt.

De ideale formule voor de zelfstandige reiziger.

In deze rondreis is de keuze volledig aan u. Het enige dat vastligt aan deze reis zijn de vluchten en de hotels. U krijgt een huurwagen en per dag de keuze uit verschillende bezienswaardigheden. U plant zelf uw dag in en hebt zo voldoende tijd om Jamaica écht te leren kennen. 

jamaica your way

Opnieuw een geweldige formule voor wie er zelf eens graag op uit trekt. U krijgt een huurwagen en hotels worden op voorhand vastgelegd. Hoe u uw dagen inplant is volledig uw eigen keuze, dus u kan volledig ontspannen en cultuur opsnuiven perfect combineren.

jamaica TREASURE

De Jamaicaanse noordkust verkennen op 4 dagen tijd, het kan! Deze volledig begeleide rondreis neemt al uw zorgen weg. Alles wordt voor u geregeld, van het hotel en het vervoer tot de bezienswaardigheden. Gedurende deze 4-daagse reis bezoekt u Montego Bay en Treasure Beach.

5 nachten

6 dagen

Autocar rondreis

Vanaf € 1.701 p.p.*

gallery/frenchman's cove

14 nachten

15 dagen

Fly & drive

Vanaf € 2.175 p.p.*

gallery/dunn's river falls 2.2
gallery/pelican bar

3 nachten

4 dagen

Autocar rondreis

Vanaf € 1.171 p.p.*

gallery/vruchten julie

Hotels

Bent u geen fan van rondreizen en wilt u liever relaxen in een luxueus hotel? Of wilt u voor of na uw rondreis nog een strandvakantie? Dan zijn deze hotels perfect voor u: deze luxe hotels zijn perfect om al uw zorgen te vergeten, onderuit te zakken en uw batterijen terug op te laden. De talloze faciliteiten brengen ongetwijfeld variatie aan uw strandvakantie.

 

jamaica secrets

Deze volledig begeleide 4-daagse rondreis is op maat van reizigers die houden van de natuur. U krijgt tijdens uw reis de bekendste natuurlijke bezienswaardigheden te zien, zonder tijdsdruk. Alles verloopt op een heel relaxte manier. Alles wordt voor u geregeld, dus u kan doen waar deze reis om draait: u volledig overgeven aan de Jamaicaanse natuurpracht.

3 nachten

4 dagen

Autocar rondreis

Vanaf € 1.041 p.p.*

Diverse locaties

Luxe hotels

Prijzen op aanvraag

gallery/blue mountains
gallery/beach area

* samenreizend in dubbel

7 nachten

8 dagen

Autocar rondreis

Vanaf € 1.035 p.p.*