Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Tower Isle

Tower Isle is een fris en modern hotel dat de ideale all-in formule voor koppels aanbiedt. Het hotel biedt 24 uur lang eten aan, inclusief 3 maaltijden (wijn ’s middags en ’s avonds inbegrepen), snacks, een onbeperkt aantal premium dranken en tal van activiteiten en excursies. 

De Couples Tower Isle ligt op 105 kilometer van Montego Bay Airport en op 8 kilometer van het shopping centrum van Ocho Rios. Het hotel heeft 226 ruime kamers.

Sans Souci

Couples Sans Souci is een modern en idyllisch hotel dat de ideale all-in formule voor koppels aanbiedt. Het hotel biedt 24 uur lang eten aan, inclusief 3 maaltijden, snacks, een onbeperkt aantal premium dranken en tal van activiteiten en excursies. 

De Couples Sans Souci ligt op op 3 kilometer van Ocho Rios.

Het hotel heeft 150 suites met zicht op zee.

Couples Negril

Couples Negril biedt koppels de perfecte all-in formule voor koppels.
Het hotel biedt 24 uur lang eten aan, inclusief 3 maaltijden, snacks, een onbeperkt aantal premium dranken en tal van activiteiten en excursies. 

De Couples Negril ligt op 88 kilometer van Montego Bay Airport en op 8 kilometer van het vissersdorpje van Negril. Het hotel heeft 234 ruime kamers, verdeeld over 9 gebouwen.

Swept Away

Couples Swept Away is het ultieme all-in hotel voor koppels. Het hotel biedt 24 uur lang eten aan, inclusief 3 maaltijden, snacks en  een onbeperkt aantal premium dranken. Het hotel beschikt over de modernste sport- en spafaciliteiten. 

De Couples Swept Away ligt op het prachtige 7 Miles Beach in Negril, op 90 kilometer van de luchthaven van Montego Bay.

Het hotel heeft 312 kamers, verdeeld over het prachtige tropische landgoed.

Huwelijkspaketten

Sans Souci

Trouwen op een droomlocatie? Breng de dag van uw dromen door op de locatie van uw dromen, samen met de man/vrouw van uw dromen!

Couples Resorts biedt verschillende trouwpakketten aan, met verschillende prijsklasses en stijlen. U heeft uw eigen weddingplanner die uw stress wegneemt en uw sprookjeshuwelijk vlekkeloos laat verlopen. Bent u al getrouwd en wilt u uw geloften hernieuwen? Ook voor u hebben wij diverse pakketten uitgewerkt! Wij bieden verschillende vakanties aan die u de liefde doen herontdekken.