Little Waters on the Cliff

In 't kort

Little Waters on the Cliff is een exclusieve villa, gelegen op de klif op het meest westelijke punt van Jamaica. Hierdoor hebben de gasten een prachtig zicht op de ondergaande zon. De villa is in functie van de gasten ontworpen, zodat zij in een afgesloten en rustige omgeving kunnen relaxen en even afstand kunnen nemen van de dagelijkse stress.

Explore Jamaica

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Meer lezen

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 49 95 99

Mail ons

info@explore-jamaica.com

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Beschrijving

Wanneer u de trap afdaalt langs de rotsen, ontdekt u 2 ondergrondse grotten. De grootste grot heeft een eigen natuurlijk zeewaterzwembad. Neem de tijd om te  genieten van het rustgevende geluid van de golven die tegen de rotsen slaan en laat de wereld even stilstaan. De kleine grot heeft een stenen bank waar u zich kan terugtrekken met een glas wijn om te kijken naar de zonsondergang. Als u geluk hebt ziet u hier de dolfijnen van dichtbij.

 

De aangelegde tuinen hebben een oppervlakte van 1 hectare. Op dit enorm domein vindt u deze villa met 3 slaapkamers en een prachtig zich op de oceaan vanuit elk raam, zelfs vanuit de badkamers. De villa is netjes aangelegd en toont het allerbeste van het Balinese vakmanschap.

 

De living heeft een 3 meter hoge glazen deur die toegang geeft tot het terras. De aparte eetkamer geeft toegang tot het zwembad en heeft ook een direct zich op de zee.

 

De Master Bedroom heeft een kingsize hemelbed uit bamboe, gepolijste bamboevloer en 3 glazen wanden die toegang verlenen tot het hoekbalkon met zicht op de oceaan. De badkamer heeft een jacuzzi met zicht op de oceaan, een aparte regendouche en een dubbele wasbak.

 

De andere slaapkamer op de eerste verdieping heeft een handgemaakt kingsize bed uit Bali met een beddenhoofd dat is ingelegd met kokoshout. De glazen deuren geven toegang tot een privébalkon. De badkamer heeft een bad met uitzicht op de zee, een aparte douche en een dubbele wasbak.

 

De slaapkamer op het gelijkvloers heeft een handgemaakt kingsize bed uit Bali en de badkamer heeft een inloop-regendouche die ook toegang geeft aan rolstoelpatiënten.

 

Voorzieningen:

Air-conditioning en plafondventilatoren, Plasma TV, DVD-speler, Wi-Fi, Bluetooth speaker system, haardrogers,…

 

Huwelijken:

Het landgoed is ideaal voor een chique huwelijk met maximum 70 gasten. We werken graag samen met uw huwelijksplanner om te verzekeren dat deze speciale dag u voor de rest van uw leven zal bijblijven.

 

Staf:

De goedgetrainde butler/chef Delkia zal tijd maken om te weten te komen wat u graag eet (en zeker wat u niet graag eet) om ervoor te zorgen dat elke maaltijd perfect is. Laat ons getraind en ervaren staf u verwennen, al wat u moet doen is relaxen en genieten. Geen wachtrijen, geen reservaties, geen dress code… Het is uw vakantie, u dicteert het tempo. We kijken er naar uit om u te verwelkomen in uw eigen paradijs.

 

Vervoer: Wij regelen met plezier het vervoer van en naar de villa.

 

Locatie:

Little Waters on the Cliff ligt op het meest Westelijke punt van Negril, voorbij het Negril Point lighthouse, en op 10 minuten van het strand en de stad.

 

Interesse in deze reis?

Explore Jamaica

Al meer dan 20 jaar zijn we op de reismarkt aanwezig en hebben zo de gelegenheid gehad onze expertise op te bouwen.

Meer lezen

Iets anders in gedachten?

Bel ons

014 49 95 99

Mail ons

info@explore-jamaica.com

Kom langs

Molenstraat 10, Herenthout

Reisaanvraag

Little Waters on the Cliff

Reisaanvraag

Little Waters on the Cliff