Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Jakes Hotel

Villa's

De villa-ervaring stelt je in staat om de droom die veel mensen hebben op een andere plek te beleven; je kunt je volledig ontspannen, uitbreiden, je haar laten zakken, echt een indruk op de ruimte maken en er de jouwe van maken.

 

Het personeel van de villa is gewoon kers op de taart; ze zijn zo discreet of zo nuttig als je wilt dat ze zijn. Ze zullen je vreugdevuren bouwen op het strand; ze leren je kinderen krabben te vangen en bomen te beklimmen; ze zullen je elk moment cocktails maken. Ze bewaren je koelkast, maar je kunt ook je eigen spullen kopen.

 

Als een boot het vissersstrand binnenkomt, koop je hun verse vangst. Of u kunt gewoon naar Jakes lopen en ons laten dineeren. Doe wat je wilt; dit is jouw huis.

Kamers

Deze gebouwen - met blauwe, roze en zurige gele stipjes – zijn gelegen aan de relaxte stranden en de dunbevolkte kust van Treasure Beach. De meeste van deze gebouwen zal je in Jakes vinden, waar ze onze kleurrijke gemeenschap van kamers huisvesten .

 

Sommige hebben uitzicht op de oceaan, sommige hebben uitzicht op de tuin; sommige hebben een zit- en eetgedeelte binnenin; velen hebben buitendouches. Elke kamer heeft een eigen buitenruimte en een eigen ingang.

 

Geen twee kamers zijn precies hetzelfde, maar hebben allemaal een hoop karakter en charme.

Cottages

Of uw cottage nu op onroerend goed ligt in Jakes, of in een van de aangrenzende percelen; elk heeft zijn eigen unieke gevoel voor stijl.

 

Alle huisjes hebben twee of drie slaapkamers, een complete keuken en een buitendouche. De meeste huisjes liggen direct aan de oceaan. U heeft er tal van mogelijkheden: plekken om te lezen, slapen, zonnen, drinken en zwemmen-plus, meerdere plekken met uitzicht op het water, om te eten en te hangen. 

 

Bovendien kunnen we uw koelkast vullen met typisch Jamaicaanse lekkernijen. Eerlijk gezegd is 'cottage' een beetje een understatement.

Bungalows

Uw eigen privébungalow, een op zichzelf staand gebouw aan de rand van de zee, perfect voor een romantisch weekend of week.

Enig idee hoe dicht onze Oceanfront-bungalows tegen het water liggen? 

Zo dichtbij dat je van het dek kunt vissen. 

 

Onze bungalows brengen de natuurlijke kleuren en texturen van de wereld om hen heen naar binnen - het heldere turkoois van de zee, het levendige groen van de palmbomen, het witgouden patroon van de schelpen. Net alsof je in een zeeschelp bent (maar deze is dan wel buitengewoon comfortabel)!

Huwelijksreizen

Ook op zoek naar een trouwbestemming die echt buitengewoon is? Jakes Hotel and Villas aan de zuidkust van Jamaica is de plek waar je altijd al over droomde.

De zuidkust van Jamaica is de thuisbasis van kleine, charmante vissersdorpjes. Treasure Beach is een van de meest charmante van allemaal. Dat is waar je Jakes zult vinden, een hotel gebouwd door onze Jamaicaanse familie van bekende artiesten. Diezelfde familie runt nog steeds het hotel en is trots op waar het voor staat: ambacht, kwaliteit, gemeenschap en duurzaamheid.

Jakes is niet jouw doorsnee, merk-in-een-doos-resort. Het is een echt boetiekhotel en de hele Jakes-familie is er trots op authentiek Jamaicaans te zijn!

Wij verzorgen zowel grote als intieme groepen. Je kunt kiezen voor een feest met bruidsmeisjes en bruidsjonkers in zwarte stropdas rond het zwembad in onze meest luxueuze villa; of ga voor een blote-voetenbruiloft op het strand (we houden van avondjurken met slippers!). Wij helpen u met alle details, zoals de muziek, de versieringen, het eten en de taart.

Je gasten zullen er ook dol op zijn! Of het nu de vrienden van je ouders zijn die op zoek zijn naar een luxe villa of je eigen vrienden op zoek naar portemonnee-vriendelijke opties, we hebben een reeks accommodaties om uit te kiezen met verschillende tarieven.

Als je dacht dat het niet zo simpel was om in het buitenland te trouwen, dan was u mis.
Alles is mogelijk bij Jakes Hotel!

Bespreek samen met de vertegenwoordigers van Explora Jamaica de opties
om van uw huwelijksreis een absoluut hoogtepunt te maken.