Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Jamaica Secrets

   4 dagen / 3 nachten
Dagprogramma:

Dag 1 (Kingston - Ocho Rios)

Aankomst op Montego Airport en transfer naar Runaway Bay. Overnachting in TJH*.

 

Dag 2 (Ocho Rios - Port Antonio)

Langs de kust rijdt u richting Jack's River voor een bezoek aan Sun Valley Plantage. Tijdens de rondleiding door de tropische tuin hoort u alles over typisch jamaicaanse bloemen, planten, kruiden en krijgt u een variatie aan seizoensfruit te proeven. Langs de prachtig groene Noordkust gaat de rit verder richting Port Antonio met onderweg bijzondere lokale stops (Dutch Pot/ Bananen Plantage/ Annotto Bay). In Port Antonio maakt u een wandeling langs de jachthaven, slentert u over de authentieke markt en zult u genieten van de oude koloniale gebouwen. Tot slot gaat u naar de wereldberoemde Blue Lagoon voor een boottochtje langs de indrukwekkende kustlijn van Portland en een verfrissende duik in deze oude vulkaankrater. Overnachting in TJH.

 

Dag 3  (Port Antonio)

U rijdt naar het dorpje Berrydale waar u met 2 personen op een bamboevlot de Rio Grande afzakt. Terwijl de kapiteit uw vlot stroomafwaarts stuurt, geniet u van de prachtige Blue Mountains, de fauna & flora of stopt u onderweg even om af te koelen in de rivier. Na een tocht van ongeveer 2 uur bereikt u het eindpunt. Ontspan en relax de rest van de dag in een stukje paradijs met de naam Frenchman's Cove: een afgelegen baai met een prachtig wit zandstrand omgeven door  het tropisch regenwoud. Overnachting in TJH.

 

Dag 4 (Port Antonio - Negril)

Vandaag volgt u de indrukwekkende route de bergen in waar de beroemde Blue Mountain koffie wordt verbouwd. Neem de kans en bezoek de lokale Coffee Shop, drink een kopje koffie, schommel op een hangbrug, ontmoet de Jamaicanen en maak onderweg geweldige foto's. Geniet van een verrassende lunch bij de Maroons en laat zij vol trots hun geschiedenis tonen door middel van muziek en dans. In Port Maria bezoeken wij Firefly, het voormalige woonhuis van de acteur Noel Coward. Na een korte rondleiding heeft u de tijd om de panoramische omgeving in u op te nemen en begrijpt u waarom dit vroeger een uitkijkpost was voor de piraten. Aansluitend de rit naar uw verlengingshotel (niet inclusief).

 

 

 

Wijzigingen voorbehouden.

Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

*TJH = Typisch Jamaicaans Hotel

Prijzen zijn inclusief:

- Bus transfer: Vliegveld MBJ - Hotel RBJ, bus transfer Hotel Negril - Vliegveld MBJ

- Overnachting in vernoemde hotels (of gelijkwaardig) voor 3 nachten,
  inclusief ontbijt en diner

- Lokale belastingen

- Duits/Nederlandstalige gids (groep), Engelstalige gids (privé).

- Entree voor Sun Valley Plantage, Blue Lagoon Boottocht, Rio Grande Rafting, Frechman's Cove, Maroon Museum & lunch en Firefly Museum

Rondreizen en autohuur zijn op aanvraag gedurende:

Sumfest:                                   

Independence Day          

Vanaf € 1.171 p.p.*

*samenreizend in dubbel