Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Jakes Hotel

Treasure Beach

1/4

Jakes Hotel, het hart en de ziel van deze gemeenschap. Word één met Jamaica in een idyllische setting.

 

Misschien heb je gehoord dat Treasure Beach in Jamaica een magische plek is. Jakes Hotel is zonder twijfel een van de factoren in deze fascinerende magie. Wil jij deze magie zelf aanschouwen? Bezoek Jakes en laat je onderdompelen in luxe, natuurpracht en een stukje Jamaicaanse geschiedenis.

De kamers van het hotel zijn ongelooflijk divers. Het aanbod is een zeer brede waaier van keuzemogelijkheden die bij elke stijl van toerist aansluit. U vindt er kamers met uitzicht op de oceaan. Gelegen aan de Jamaicaanse zuidkust is dat natuurlijk onontbeerlijk. Andere kamers hebben een magnifiek uitzicht op de tuin. Jakes heeft zowel kamers met een funky ontwerp in nomadenstijl, als kamers met een Bohemisch geïnspireerde interieurs. De geschiedenis leeft in onze huisjes: de Jamaicaanse wortels en charme zijn voelbaar aanwezig. Hebben we trouwens al vermeld dat de kamers, bungalows, huisjes en villa's allemaal écht betoverend zijn? En laat ons niet vergeten: ze zijn ook heel comfortabel. Wij garanderen u: wanneer u Jakes heeft bezocht, wilt u niet meer weggaan.

Je kan onderuitzakken op het prachtige strand en ontspannen met een goed boek in de hand. Of je kunt een yogales nemen bij zonsopgang, een callaloo-ontbijt bestellen bij Smurf's Cafe, deelnemen aan de zipline-challenge over de watervallen van de YS Falls, de touwenparcours uitproberen bij het Breds Treasure Beach Sports Park, de vijf stranden van Treasure Beach verkennen, naar Lover's Leap fietsen, kunstlessen volgen en zo leren te mozaïeken, traditionele kookles volgen en zo leren hoe je de wereldberoemde ‘Jerk Chicken’ moet maken. Of kijk naar een filmvertoning in openlucht, neem deel aan een kroegentocht in Treasure Beach. En als u uw dag op een perfecte manier wilt afsluiten, dan kunnen wij ons niets beter voorstellen dan met een drankje in de hand te kijken naar de fonkelende sterrenhemel.

Faciliteiten

- Ruime tuin

- Businesscentrum

- Buitenzwembad

- Snorkelen

- Kluisjes

- Gratis parkeerplaatsen

- Wifi op het volledige domein

- Spa

- Watersportactiviteiten      


                                                                             Prijzen op aanvraag