Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Ontdek de natuur

 

Hier vindt u enkele excursies die we speciaal voor u uitkozen. Jamaica heeft veel te bieden en de Jamaicaanse natuur is daar een ontegensprekelijk onderdeel van. In deze excursies nemen we u mee naar de prachtige stranden, rivieren, watervallen en de andere natuurprachten die Jamaica te bieden heeft.

Paradise Found

Neem een verfrissende duik in de wereldberoemde Blue Lagoon en geniet van de prachtige kustlijn van Portland. Breng wat tijd door in het paradijs, in de volksmond bekend als Frenchman's Cove. Dit is een afgelegen wit zandstrand omringd door weelderige tropische vegetatie. Neem een verfrissende duik, surf op de golven en kom volledig tot rust op deze idyllische locatie. Op het strand kan u ook genieten van een smakelijke Jamaicaanse lunch. In de middag is het hoog tijd om te ontstressen: we gaan raften op de Rio Grande. Als uw kapitein de bamboevlot stroomafwaarts stuurt, geniet u van de natuurlijke schoonheid met een prachtig uitzicht op de Blue Mountains. Neem een duik in de rivier, speel voor een tijdje kapitein en luister naar de oorverdovende stilte.

 

Meebrengen: camera, contant geld, zonnebrandcrème, badpak, handdoek

Inbegrepen: Inkomgelden en lunch

Prijs: op aanvraag

Duur: volledige dag

Beschikbaar vanaf: Montego Bay, Ocho Rios

Glow with the Flow

Ga voor een nachtcruise op de Luminous Lagoon en wees getuige van een natuurfenomeen, veroorzaakt door miljoenen microscopische organismen die een helder groene gloed afgeven, zodra het water wordt verstoord. Wordt gehypnotiseerd wanneer de golven en vis oplichten als ze aan u passeren.

 

Meebrengen: cash, camera, badpak, handdoek

Inbegrepen: inkomgelden

Prijs: op aanvraag

Duur: 3.00 uur ca. (avond)

Beschikbaar vanaf: Montego Bay, Ocho Rios

Fly & Float 

Zoek een zetel in een tropische tuin van het Rockland's Bird Sanctuary met een kleine fles suikerwater in de hand. Wees geduldig... snel zal een doktersvogel letterlijk uit uw hand komen eten en krijgt u de kans om een verscheidenheid van andere vogels uit de hand eten te geven. Een onvergetelijke ervaring voor zowel u als de vogels! Dan leunt u achterover en kunt u ontspannen. Uw ervaren kapitein stuurt uw bamboevlot onder een 19e eeuwse historische brug. U vaart door milde stroomversnellingen en langs prachtige, exotische vegetatie terwijl u stroomafwaarts de Great River afdrijft. Geniet van de rust en de stilte van uw omgeving en neem gerust een verfrissende duik!

 

Meebrengen: camera, contant geld, zonnebrandcrème, badmode, handdoek

Inbegrepen: Inkomgelden

Prijs: op aanvraag

Duur: 4.00 uur ca.

Beschikbaar vanaf: Montego Bay, Negril

 

Nature's Art

Ontdek op een unieke manier een kunstgalerij en een botanische tuin boven in de heuvels van Montego Bay, gemaakt door de Rastafari eigenaars. Kronkel tussen een fascinerend stukje natuur, observeer de vogels terwijl ze stoeien, laat het adembenemende uitzicht op de bergen en de stad u overweldigen.

 

 

Meebrengen: camera, contant geld, zonnebrandcrème

Inbegrepen: Inkomgelden en diner

Prijs: op aanvraag

Duur: halve dag

Beschikbaar vanaf: Montego Bay, Negril

 

Crocs on the Rocks - 
YS Falls
& Black River

In Jamaica is er altijd de strijd 'wie heeft nu de mooiste watervallen?', en tot op heden blijft deze strijd onbeslist. Dit is dan ook een ongelooflijk moeilijke vraag, want er zijn mooie watervallen te over. De YS Falls bestaat uit 7 prachtige watervallen die uitkomen in natuurlijke zwembaden. Langs de kanten hangen lianen en touwen waarmee de bezoekers als Tarzan in het helderblauwe water kunnen springen.

Daarnaast ontdek je tijdens deze excursie The Black River, één van de langste rivieren van Jamaica, per boot. Je vaart er door de groene jungle en mangroven.

De excursie kan ook gecombineerd worden met een bezoek aan de Appleton rum distilleerderij. Appleton Estate produceert de drank al sinds 1749 en is daarmee het oudste suikerrietlandgoed en distilleerderij van het land. Tegenwoordig produceert het historische landgoed ongeveer 10 miljoen liter rum per jaar.

Inbegrepen: Boottocht Black River, inkomgelden, lunch

Extra: Appleton Rum tour

Prijs: op aanvraag

Beschikbaar vanuit: Montego Bay, Ocho Rios en Negril (optie Appleton Rum Tour enkel vanuit Montego Bay en Negril)

Konoko Falls

Dit natuurpark heeft enorm veel te bieden. We nemen je mee in de leefwereld van de Taino Indianen, de oorspronkelijk inwoners van dit gebied. Onze gidsen leiden u door onze botanische tuin en dierentuin, waarna ze u de prachtige watervallen laten zien.

 

Wat je zeker niet mag missen tijdens je bezoek:

Het beklimmen van de watervallen, voederen van de vogels, een bezoek brengen aan het Taino Museum, een hapje eten in de Jerk Pit en genieten van een glaasje rum in de Juice Bar.

Dunn's River Falls

Dit park is de perfecte mix tussen moderne faciliteiten en de charme van de vredevolle natuur. Vorm een menselijke ketting en beklim zo de watervallen.

Ontspan op het strand, geniet van de natuur en snuister tussen de souvenirs in de kleine winkeltjes.