Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Accommodatie

 

Accommodatie mogelijkheden op Jamaica vervullen elke wens van goedkope tot luxe, van actief tot rustig, van sportief tot comfortabel. Direct aan het strand of verborgen in de bergen, overal word u met open armen armen ontvangen door de Jamaicaanse gastsheren. Charmante familiaire guest houses, een groot aanbod aan appartementen, villa's en all-inclusive resorts, luxueuze boutique hotels,... Jamaica bied u een grote keuze aan fantastische verblijfsmogelijkheden.

Valuta en contant geld

 

De lokale munteenheid is de Jamaica Dollar (J$), maar bijna overal kun je ook met US-dollars betalen. Bij banken en officiële wisselkantoren kun je Euro's wisselen. Creditcards van alle bekende organisaties worden geaccepteerd in winkels, hotels, luchtvaartmaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Het is ook mogelijk om met een Maestro- of creditcard geld uit een automaat te halen. Let hierbij wel op de eventuele kosten!

Servicekosten en fooien

 

De meeste hotels berekenen een service charge fee van 10 tot 15%. Hetzelfde tarief geldt in het algemeen ook voor restaurants. Denk aan een kleine tip voor de gidsen bij de rondreizen, excursies en bezienswaardigheden.

Medische zorg

 

Ziekenhuizen en privéklinieken zijn beschikbaar in alle grote toeristische gebieden. Alle hotels staan in contact met artsen.

Tijdzone
 

Jamaica ligt in de Eastern Standard Time zone. Het verschil met België en Nederland in herfst en winter is minstens 6 uur, tijdens onze zomertijd minstens 7 uur.

Nuttige informatie

 

 

Reizen naar Jamaica is een heel avontuur. Wij helpen u graag op weg.

Hieronder vindt u enkele weetjes die uw verblijf zeker positief gaan beïnvloeden.

Aarzel niet om bij eventuele verdere vragen contact met ons op te nemen.