Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Noord- en Westkust

 

Voor wie bij de gedachte aan witte zandstranden, prachtige natuur en kristalhelder water onmiddellijk wegdroomt is dit het ultieme vakantieoord.

Montego Bay, Ocho Rios en Negril hebben hetzelfde motto:

Alles mag, niets moet!

Montego Bay & Falmouth

 

De meeste reizigers krijgen hun eerste blik op Montego Bay vanuit het raam van een vliegtuig. 
De tweede stad van Jamaica is in de volksmond bekend als MoBay en is gelegen aan de noordwestkust van het eiland. 
Christopher Columbus noemde het 'De Golf van goede weer' en hij moet genoten hebben van de achtergrond van de prachtige bergen, evenals de tropische kusten.
Montego Bay is een plek vol geschiedenis en legende, en biedt een heleboel interessante attracties, zowel natuurlijk als door de mens gemaakt. 

Negril & Lucea

 

 

Negril staat bekend als de "hoofdstad van Casual" met zijn prachtige        7 mile wit zandstrand, prachtige rotsen en kristal helder water. 
Negril is gelegen aan de westkust van Jamaica en is de place to be voor de beroemde zonsondergang in Rick's Cafe. 
Wat begon als een schuilplaats voor piraten en later hippies bleek de ultieme chill plek te zijn, waar niets moet en alles mogelijk is.

Ocho Rios & Runaway Bay

 

Ocho Rios is het centrum van de natuurpracht van Jamaica. Columbus landde een paar mijl ten westen van "Ochie" en sindsdien is iedereen het erover eens dat de noordoostelijke kust van Jamaica een van de mooiste plekjes in het Caraïbisch gebied is. Wat vroeger een slaperig vissersdorpje was, heeft nu een moderne cruiseschip pier en bruist altijd van mensen die een bezoek willen brengen aan de beroemde Dunn's River Falls en de dichtbegroeide Fern Gully. Kooplustigen kunnen rond de belastingvrije winkels en ambachtelijke markten kuieren.