Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Oost- en Zuidkust

 

We kunnen het niet genoeg benadrukken: de Jamaicaanse natuurpracht is eindeloos. De oost- en zuidkust zijn daarop helemaal geen uitzondering. Van de kristalheldere wateren aan de Blue Lagoon tot de afgelegen baaien van de zuidkust, elke natuurliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken.
Laat u verleiden door de schoonheid van de Jamaicaanse natuur en ga kopje onder in de helderblauwe Caribische Zee. De ideale plek om volledig tot rust te komen en één te worden met de natuur!

Port Antonio

 

"Port Antonio, where a part of you stays forever". Mooier als hier kan de natuur nauwelijks worden. Iedereen die deze plek ooit bezocht is het erover eens: Port Antonio is betoverend.
De Blue Mountains zijn indrukwekkend, en in het rustige water van de Blue Lagoon kom je volledig tot rust. Een tocht op een bamboevlot over de Rio Grande is een absolute must. De natuurpracht is er onuitputtelijk: bezoeken aan de Somerset Falls, de Nonsuch grotten en de Athenry tuinen doen het hartje van menig natuurliefhebber sneller slaan.
De accomodaties in Port Antonio zijn heel bijzonder. De meeste zijn gebouwd in villastijl en worden omgeven door tropische tuinen en parken.

Een absolute must voor degenen die grote waarde hechten aan de natuur!

Kingston

 

De grootste Engelstalige stad in het Caribische gebied en tegelijk ook het mekka van de Reggae. Kingston is het kloppend hart van de  Jamaicaanse economie. De stad met veel tegenstellingen, want de moderne hoogbouw in Uptown Kingston staat in groot contrast met de traditionele Rastafari-woningen in Downtown Kingston. De skyline van Uptown Kingston is extra indrukwekkend door de majestueuze Blue Mountains die achter de flatgebouwen opdoemen.

Kingston heeft echter veel meer te bieden, zoals het Bob Marley Museum en Devon House.

De Zuidkust

 

De Zuidkust ligt ver weg van de belangrijke toeristische locaties, en is daarmee het paradijs voor de individuele reizigers.

Verwacht hier geen grote, luxueuze all-inclusive hotels, u zult er overnachten in kleine hotels en persions.

In de mangroves in Black River vindt u krokodillen tijdens een bootsafari. U voelt zich heel even Tarzan aan de YS Falls, waar u aan lianen een sprong kunt wagen. Het landschap wordt getekend door enorme kliffen, afgelegen baaien en verborgen stranden. Peppered Shrimps is één van de overheerlijke visgerechten die men hier serveert. Bezoek de Appleton Estate, een beroemde rum distilleerderij waar meer dan 15 verschillende rums worden gemaakt.