Explore Jamaica

Molenstraat 10

2270 Herenthout

info@explore-jamaica.com

+32.14.499.599

© 2017 by Explore-Jamaica

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Reisideeën

 

Op je eentje een reis naar Jamaica voorbereiden is geen sinecure.

Daarom helpen wij u graag een handje. U kan kiezen uit korte en lange rondreizen.
Onze rondreizen zijn de aangewezen manier om Jamaica volledig te ontdekken.

Van volledig begeleide reizen tot fly & drive-reizen: voor elk wat wils!

Jamaica Culture
5 nachten / 6 dagen
Autocar

Leer de Jamaicaanse cultuur beter kennen. Tijdens deze rondreis ziet u het hele land, er is veel aandacht voor de prachtige natuur en de rust die Jamaica uitstraalt. U bezoekt enkele plantages en landhuizen en proeft van de vruchten die het land de Jamaicanen schenkt.

 

 

Jamaica Treasure
3 nachten / 4 dagen
Autocar

De Jamaicaanse noordkust verkennen op 4 dagen tijd, het kan! Deze volledig begeleide rondreis neemt al uw zorgen weg. Alles wordt voor u geregeld, van het hotel en het vervoer tot de bezienswaardigheden. Gedurende deze 4-daagse reis bezoekt u Montego Bay en Treasure Beach.

Jamaica Secrets
3 nachten / 4 dagen
Autocar

Deze volledig begeleide 4-daagse rondreis is op maat van reizigers die houden van de natuur. U krijgt tijdens uw reis de bekendste natuurlijke bezienswaardigheden te zien, zonder tijdsdruk. Alles verloopt op een heel relaxte manier. Alles wordt voor u geregeld, dus u kan doen waar deze reis om draait: u volledig overgeven aan de Jamaicaanse natuurpracht.

Cool Runnings
14 nachten / 15 dagen
Fly & Drive

De ideale formule voor de zelfstandige reiziger.

In deze rondreis is de keuze volledig aan u. Het enige dat vastligt aan deze reis zijn de vluchten en de hotels. U krijgt een huurwagen en per dag de keuze uit verschillende bezienswaardigheden. U plant zelf uw dag in en hebt zo voldoende tijd om Jamaica écht te leren kennen. 

Jamaica Your Way
7 nachten / 8 dagen
Fly & Drive

Opnieuw een geweldige formule voor wie er zelf eens graag op uit trekt. U krijgt een huurwagen en hotels worden op voorhand vastgelegd. Hoe u uw dagen inplant is volledig uw eigen keuze, dus u kan volledig ontspannen en cultuur opsnuiven perfect combineren.

 

Little Waters on the Cliff
Negril
Private villa

Wil u helemaal weg van alle stress en drukte van het dagelijkse leven? Dan is Little Waters on the Cliff de verblijfplaats van uw dromen! Op het domein van 1 hectare komt u volledig tot rust. Zoek de ondergrondse grotten op, relax in de jacuzzi en neem een frisse duik in het zoet- of zoutwaterzwembad. Uw eigen personeel (butler, huishoudster, security,..) legt u in de watten vanaf dag 1.